Hem » Aktuellt » Världsberömd kitesurfare i Ultra HD

Världsberömd kitesurfare i Ultra HD

Många vet redan att tittarupplevelsen med Ultra HD är något utöver det vanliga. Inte bara när det kommer till kvaliteten utan även när det kommer till detaljerna. Tack vare den stora detaljrikedom som skärpan ger när man ser på skärmen får man upplevelsen av att vara med där det händer, upplevelsen blir mer intensiv. För att visa detta har vi varit med och sponsrat projektet ”Mowgli’s Jungle” där vi får följa Christophe Tack, en av världens mest framgångsrika kitesurfare.

”Mowgli’s Jungle” är en miniserie som är skapad av regissören Sam Van Olmen och består av fyra delar. Serien visas i Ultra HD-kvalité vilket ger oss fantastiska bilder när Christophe gör sina tricks. Christophe har utvecklat sina kiteboardtrick genom att ta in element från kringliggande sporter, bland annat skateboard och cablewakeboard. Det Christophe utför är något som verkligen tänjer på gränserna och något som verkligen är unikt. Med både högre bildkvalité och djupare detaljrikedom som Ultra HD ger, blir detta en otrolig tittarupplevelse som visar möjligheterna med den senaste tekniken inom TV och film.

Titta och njut!

Mowgli’s Jungle i Ultra HD  – Episode 1

Mowgli’s Jungle i Ultra HD – Episode 2

Mowgli’s Jungle i Ultra HD – Episode 3

Läs mer om Mowgli’s Jungle här

 

Ultra HD fakta:

  1. Ultra HD visar 8 miljoner pixlar, det är 4 gånger högre bildupplösning än HDTV. Upplösningen för Ultra HD är 3840x2160.
  2. Ultra HD visar fler färgnyanser än HDTV, hela 1 miljard faktiskt.
  3. Ultra HD visar högre kontrast och djupare bild tack vare HDR, High Dynamic Range.
  4. Ultra HD visar högre bildfrekvens med HFR, High Frame Rate, som är extra viktigt vid livesändningar, 100-120 bilder per sekund.

Vill du se på Ultra HD? Nu finns en Ultra HD-kanal i Sverige!

Pin It on Pinterest

Share This